Onze unieke

en persoonlijke

aanpak

Welkom in de wereld van Twenty Two. Een plek waar je in alle comfort mentaal en fysiek kan groeien.

Plan hier je kennismakingsgesprek

Wat maakt Twenty Two bijzonder

Kleinschalig, betrokken en 100% commitment voor jouw doel

U als lid van Twenty Two beleeft trainingen op een nieuwe manier. Hierbij staan enkele waarden voorop: doelgericht, open en high end. Zo zijn er geen verborgen kosten, prijzen worden eerlijk met u besproken. U kunt kiezen uit verschillende manieren van begeleiding, maar welke vorm u ook kiest, uw doelen en wensen staan hierin voorop. De extra's en mogelijkheden zijn eindeloos

Passie voor de sport

We krijgen energie van het fitter maken van onze leden

Wij willen levens veranderen inspireren en samenwerken met mensen die bereid zijn om een commitment aan te gaan met Twenty Two. Niet alleen als. sporter maar ook als mens die open staat voor verandering en bereid is om doelen te behalen en het beste uit zichzelf te halen.

Lees ons verhaal

De eerste keer dat u langskomt, hoeft u uw sportkleren nog niet mee te nemen. Omdat we de eerste keer gaan praten, zodat we een duidelijk inzicht krijgen over uw beginpunt. Op deze manier gaan we samen een plan maken om uw doel zo goed mogelijk te behalen.

Irmo EmmaneelOprichter

The key to succes is to focus on goals not on obstacles

Er zijn altijd veel dingen te verzinnen die belangrijker of leuker zijn dan jezelf in het zweet te werken. Wij zijn er om die stok achter de deur te zijn, de smoesjes uit je verhaal te filteren. Samen gaan we ervoor, eindelijk trots op je spiegelbeeld.

TWENTY TWO

This is your one change in life.
What are you waiting for?

Na jaren van hard werken, vernieuwen en groots te blijven dromen, hebben we een boutique gym gecreƫerd die voor iedere inwoner van Son en Breugel mogelijkheden bied om weer echt fit te worden.