small

group training

Train je graag in een groep? Ook dit is mogelijk bij
Twenty Two.
Elke week staan er 50 trainingen op het rooster. Voldoende keuze en we passen ons graag aan, zodat jouw sportrooster perfect is voor jou. Hiermee creëren we randvoorwaarden, zodat jij perfect kan presteren.

Lesrooster

Kennismakingsgesprek

Eindelijk fit

Dit is het moment om aan je gezondheid te werken.

Wij beginnen onze dag om 6 uur 's ochtends met de eerste trainingen. Als jij vervolgens iets na 7 uur thuis komt en het gezin wordt wakker. Heb jij je training er al op zitten. Een perfect begin van je dag. Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden.

Het voordeel van trainen in een groep

Make yourself proud

Bij ons hangt er geen spiegel, de trainer is jouw spiegel. Wij willen graag alles uit handen nemen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij ons geen trainingsschema. De trainer verteld jou wat er deze keer op de planning staat. Je hoeft bij ons dus alleen maar uit te voeren.
De Small Group Trainingen zijn elke keer anders, op deze manier krijgt jouw lichaam de trainingsprikkels die je verdiend.

Meer over ons

Sporten bij Twenty Two is investeren in jezelf! Ik train er met veel plezier en het is iedere keer anders. Na een uurtje ga je moe maar voldaan de deur uit

Sandra van der Horst

De eerste stap is kennismaken

Na onze eerste kennismaking volgt er een 1e intake. Hierbij gaan we kijken hoe je beweegt, verder gaan we een aantal zaken testen. Zoals je mobiliteit, je conditie , je gewicht en vetpercentage.

Deze gegevens komen allemaal in je persoonlijke app te staan. Op deze manier kunnen we altijd je voortgang bijhouden.

TWENTY TWO

This is your one change in life.
What are you waiting for?

Na jaren van hard werken, vernieuwen en groots te blijven dromen, hebben we een boutique gym gecreëerd die voor iedere inwoner van Son en Breugel mogelijkheden bied om weer echt fit te worden.