Geweldig dat we gaan kennismaken

Wat leuk dat je hebt besloten om kennis te maken. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Wie ben je?

2x in de week samen trainen met m’n zoon. Irmo heeft iedere keer weer ‘n andere training voor ons. Erg afwisselend, leuk, gezellig én zwaar😬☺️ Ons doel is om fitter te worden, en samen met Irmo gaat dat zeker lukken!!!!

Jolanda Hellings

Sporten bij Irmo (Twenty Two PT) is investeren in jezelf! Ik train er met veel plezier en het is iedere keer anders. Irmo is enthousiast en kundig. Hij zorgt ervoor dat je net dat beetje extra uit jezelf haalt. Irmo geeft training op niveau en na een uurtje ga je moe maar voldaan de deur uit.

Sandra van der Horst

Als je een stok achter de deur nodig hebt dan moet je bij Irmo zijn. Hij is altijd motiverend zelfs als je een dag niet lekker in je vel zit. De training wordt dan aangepast zodat je toch met een tevreden gevoel weer naar huis gaat. En als je dan de keer daar op weer gaat trainen heeft hij weer iets fantastisch bedacht. Waar je super veel energie van krijgt. Bij Twenty Two personal training heb ik mijn motivatie terug gevonden om weer aan mezelf te werken!!

Thea Berndsen

Mooie, lichte en open ruimte. Het is dat Irmo je zo hard laat werken, anders had ik ook nog 'relaxt' toegevoegd, want zo voelt het ook zeker aan!

Marianne Versantvoort