Wij willen levens veranderen, inspireren en samenwerken met mensen die bereid zijn om een commitment aan te gaan met Twenty Two.  Niet alleen als sporter maar ook als mens die open staat voor verandering en bereid is om doelen te behalen en het beste uit zichzelf te halen

Irmo Emmaneel was van mening dat er een plek moest zijn waar je mentaal én fysiek kan groeien, in alle comfort.

Een Personal Training studio waar je succes niet bepaald wordt door het aantal zweetdruppels, maar door de wil om jezelf echt te veranderen.

Een plek waar wij jou elke keer inspireren om het beste uit jezelf te halen. Kortom Twenty Two is de gym waar wij zelf al jaren van droomden. En die droom kan je vanaf vandaag samen met ons beleven.

U als member van Twenty Two beleeft trainingen op een nieuwe manier. Hierbij staan enkele waarden voorop; doelgericht, open en high end. Zo zijn er geen verborgen kosten, prijzen worden eerlijk met u besproken. U kunt kiezen uit verschillende manieren van begeleiding maar welke vorm u ook kiest, uw doelen en wensen staan hierin voorop. De extra’s en mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u na de training bijkomen in de sportbar waar een kopje koffie altijd op u wacht.

voor jezelf

Welk doel

ga jij behalen?

Wij zijn er voor iedereen die een doel wilt behalen. Of dat nu een paar kilo afvallen is, een 1/2e marathon uitlopen, eindelijk dat strakke lijf of gewoon echt fit wil worden.

Welkom bij TwentyTwo