Persoonlijke

doelen

Welkom in de wereld van Twenty Two. Deze uitdaging is gestart in 2015, wij waren van mening dat er een plek moest zijn waar je mentaal én fysiek kan groeien, in alle comfort. Een Personal Training studio waar je succes niet bepaald wordt door het aantal zweetdruppels, maar door de wil om jezelf echt te veranderen.

Een plek waar wij jou elke keer inspireren om het beste uit jezelf te halen. Kortom Twenty Two is de gym waar wij zelf al jaren van droomden. En die droom kan je vanaf vandaag samen met ons beleven.

Twenty Two staat voor doorzettingsvermogen, onze ambitie is hoog, we willen ons graag ontwikkelen en willen jou graag inspireren om boven jezelf uit te stijgen.

We rise by lifting others

Wij geloven in de kracht van een groep, van een team. Bij ons is iedereen welkom, de jongste 22-er is 16 en de oudste 80. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Twenty Two.
Naast dat we een divers team van trainers en voedingsdeskundigen hebben, werken we ook samen met een fysiotherapeut, een osteopaat, een masseur en verschillende coaches.  We trachten daarbij alle obstakels uit de weg te ruimen voor je, zodat jij binnen je mogelijkheden op een veilige en fijne manier je doel kan behalen.

This place will change you if you let it