Persoonlijke

doelen

Welkom in de wereld van Twenty Two. Deze uitdaging is gestart in 2015, wij waren van mening dat er een plek moest zijn waar je mentaal én fysiek kan groeien, in alle comfort. Een Personal Training studio waar je succes niet bepaald wordt door het aantal zweetdruppels, maar door de wil om jezelf echt te veranderen.

Een plek waar wij jou elke keer inspireren om het beste uit jezelf te halen. Kortom Twenty Two is de gym waar wij zelf al jaren van droomden. En die droom kan je vanaf vandaag samen met ons beleven.

Twenty Two staat voor doorzettingsvermogen, onze ambitie is hoog, we willen ons graag ontwikkelen en willen jou graag inspireren om boven jezelf uit te stijgen.

We rise by lifting others

Wij geloven in de kracht van een groep, van een team. Bij ons is iedereen welkom, de jongste 22-er is 16 en de oudste 80. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Twenty Two.
Naast dat we een divers team van trainers en voedingsdeskundigen hebben, werken we ook samen met een fysiotherapeut, een osteopaat, een masseur en verschillende coaches.  We trachten daarbij alle obstakels uit de weg te ruimen voor je, zodat jij binnen je mogelijkheden op een veilige en fijne manier je doel kan behalen.

This place will change you if you let it

Maak kennis met ons

brede aanbod

We hebben een breed aanbod aan trainingen voor onze leden. Onze trainers zijn zo opgeleid dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Personal Training
Volledige focus op het resultaat dat jij wil behalen. 1 op 1 of 1 op 2.
Er zijn altijd veel dingen te verzinnen die belangrijker of leuker zijn dan jezelf in het zweet te werken. Wij zijn er om die stok achter de deur te zijn, de smoesjes uit je verhaal te filteren. Samen gaan we ervoor, eindelijk trots op je spiegelbeeld.
Small Group Training
Bij ons hangt er geen spiegel, de trainer is jouw spiegel. Wij willen graag alles uit handen te nemen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij ons geen trainingsschema. De trainer verteld jou wat er deze keer op de planning staat. Je hoeft bij ons dus alleen maar uit te voeren.
De Small Group Trainingen zijn elke keer anders, op deze manier krijgt jouw lichaam de trainingsprikkels die je verdiend.
Deze trainingen duren 45 minuten.
Bokszaktraining
De Bokszaktraining is een intensieve boksles waarbij je op je eigen niveau leert boksen. Je oefent verschillende stoottechnieken op een bokszak voert krachtoefeningen uit. Bij deze les wordt er niet op het lichaam gestoten.
Boksen is een zeer intensieve en effectieve workout.
Mom Workout
Ons MOM FIT programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen tijdens de zwangerschap en voor een goed herstel daarna. Onze workouts zijn ontworpen in samenwerking met de beste specialisten en therapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam.
We zorgen er samen voor dat je zo fit mogelijk blijft tijdens- en ná je zwangerschap.
Verder is er tijdens MOM FIT extra aandacht voor een sterke rug en stabiliteit van het bekken.