Twenty Two Food Coach

Eat good, feel good

Wil je op een gezonde manier met voeding, je gewicht of gezondheid aan de slag? Wij gaan je helpen.
We werken altijd op maat en je kan gewoon normaal blijven eten op een manier die bij jouw thuis-, werk- en gezondheidssituatie past. Geen poeders, pillen of ingewikkelde diëten.
We maken het graag makkelijk voor je.

Samen behalen we jouw doel

Inpasbaar in elk leven

Je volgt het hele programma onder begeleiding van onze Food Coach.
Afvallen onder begeleiding is geheel afgestemd op jou persoonlijk. Wij kijken naar je leef- en werksituatie en denken met je mee in oplossingen.

Werk je in nachtdiensten, zit je vaak in vergaderingen, reis je veel, studeert je nog of heb je een druk gezinsleven? Om alle ballen in de lucht te houden is het belangrijk dat je je voedingspatroon onder controle kan houden.

Maak kennis met ons team
De kosten kunnen vergoed worden door je zorgverzekeraar.
Check hier je vergoeding

Onze programma’s:

0 – 5 kg afvallen

Met dit basisprogramma van 1 maand zetten we je weer op de rit. Je krijgt de structuur om zelf je doel te behalen. We laten je ervaren wat er voor nodig is om net deze moeilijke 0 – 5 kg af te vallen.

1 – 10 kg afvallen

In de aankomende 3 maanden krijg je de tools om weer een gezond voedingspatroon te krijgen. We houden altijd rekening met jou agenda, dit is zeer geschikt voor de personen met een druk gezinsleven en een drukke baan.

10 – 15  kg afvallen

De aankomende 6 maanden gaan je leven veranderen. We leren je wat het in inhoudt om echt je leven om te gooien. Samen gaan we jouw doel behalen.

Sportspecifiek

Met dit programma leer jij de details waar het om draait. Al je vragen over sportvoeding worden hier beantwoord.
Eindelijk een sixpack, de 1/2e marathon of een fietstocht van 6 maanden. We gaan je helpen je doel te behalen.

Geweldig dat we gaan kennis maken.

Wat leuk dat je hebt besloten om kennis te maken. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.