Thermae Son

Midden in een bosrijke omgeving vinden we Wellness & Healthresort Thermae Son. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Het is de ideale plek voor ontspanning en inspanning. Ervaar bij Thermae Son een gemoedelijke Brabantse sfeer en een optimale gastvrije service. U voelt zich thuis!

Al 30 jaar is Thermae Son een begrip in de regio door het “alles onder één dak wellnessconcept”. Naast een ruim aanbod sauna-thermenfaciliteiten beschikt het resort over massage– en schoonheidssalons, een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub, een zwembad en een Brasserie met zalen.

In 1984 vertrekt de bevlogen ondernemer Wim van Santvoort naar Oostenrijk om zich te verdiepen in de wereld van wellness. Het toepassen van natuurlijke elementen en materialen is het uitgangspunt voor het onderwerp van de architect. Inmiddels is de natuur zowel binnen als buiten in het resort te ervaren. Zoals met de prachtige Thermae tuin, die omringd is met bomen en waar diverse wijntonnetjes en buitenfaciliteiten zijn gelegen. Prikkel de zintuigen.. proef, voel en zie de natuur. Thermae Son is natuurlijk veelzijdig!

In maart 2012 krijgt Thermae Son een eigen straatnaam, genaamd de Thermaelaan. Een naam waar wij erg trots op zijn! Daarnaast beschikt ons wellnessresort over een waterbron. Lekker bubbelen en zwemmen in puur bronwater. Het bronwater zorgt ervoor dat de kans op huidirritatie erg klein is. Want ook natuurlijk genieten begint bij Thermae Son.

Meld je hier aan voor een GRATIS proefles