Over Twenty Two en onze filosofie erachter.

Welkom in de wereld van Twenty Two. Deze uitdaging is gestart in 2015, Irmo Emmaneel was van mening dat er een plek moest zijn waar je mentaal én fysiek kan groeien, in alle comfort. Een Personal Training studio waar je succes niet bepaald wordt door het aantal zweetdruppels, maar door de wil om jezelf echt te veranderen.

Een plek waar wij jou elke keer inspireren om het beste uit jezelf te halen. Kortom Twenty Two is de gym waar wij zelf al jaren van droomden. En die droom kan je vanaf vandaag samen met ons beleven.

Personal trainingsstudio.

Welkom bij Twenty Two Personal Training. Wij willen levens veranderen, inspireren en samenwerken met mensen die bereid zijn om een commitment aan te gaan met Twenty Two.  Niet alleen als sporter maar ook als mens die open staat voor verandering en bereid is om doelen te behalen en het beste uit zichzelf te halen!

U als member van Twenty Two beleeft trainingen op een nieuwe manier. Hierbij staan enkele waarden voorop; doelgericht, open en high end. Zo zijn er geen verborgen kosten, prijzen worden eerlijk met u besproken. U kunt kiezen uit verschillende manieren van begeleiding maar welke vorm u ook kiest, uw doelen en wensen staan hierin voorop. De extra’s en mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u na de training bijkomen in de sportbar waar een kopje koffie altijd op u wacht.

De eerste keer dat u langskomt, hoeft u uw sportkleren nog niet mee te nemen. Omdat we de eerste keer gaan praten, zodat we een duidelijk inzicht krijgen over uw beginpunt. Op deze manier gaan we samen een plan maken om uw doel zo goed mogelijk te behalen. 

Bent u klaar voor het Twenty Two Membership? Vraag dan nu een adviesgesprek aan.