Over Twenty Two en onze filosofie erachter.

Welkom in de wereld van Twenty Two. Deze uitdaging is gestart in 2015, toen wij van mening waren dat er een gezonde manier van leven op één  locatie zou moeten kunnen zijn;   passie voor sporten met oog op resultaat en het nuttigen van gezond maar vooral lekker eten. We hebben ontzettend veel tijd gespendeerd aan het uitproberen van lekker en gezond eten, dat ook nog eens toegankelijk is en een plezier is om te eten.

REshape

Personal trainingsstudio.

Welkom bij Twenty Two Gym. Een personal trainingsstudio 2.0. Wij willen levens veranderen, inspireren en samenwerken met mensen die bereid zijn om een commitment aan te gaan met Twenty Two, niet alleen als sporter maar ook als mens die open staat voor verandering en bereid is om doelen te behalen en het beste uit zichzelf te halen!
U als member van Twenty Two beleeft trainingen op een nieuwe manier. Grootse merken staan achter het concept van Twenty Two en maken dat wij de lat hoog leggen. Hierbij staan enkele waarden voorop; doelgericht, open en high end. Zo zijn er geen verborgen kosten, prijzen worden eerlijk met u besproken. U kunt kiezen uit verschillende manieren van begeleiding maar welke vorm u ook kiest, uw doelen en wensen staan hierin voorop. De extra’s en mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u, als Twenty Two Member, uzelf inboeken bij onze diëtiste voor begeleiding op maat. Korting op onze producten uit onze juicebar, om uzelf van de nodige energie en voedingsstoffen te voorzien na uw training. Onze trainers zijn uitgebreid geschoold, erg ervaren en zeer energiek. Zij werken samen met u op de nieuwste apparaten, unieke begeleidingstechnieken en nieuwste snufjes. Een training op maat, met doelgerichte begeleiding en een ruime keuze aan sportmogelijkheden!
Bent u klaar voor het Twenty Two Membership? Schrijf uzelf in en boek uw trainingen. Of plan een afspraak met een van onze trainers.

Goede sfeer en heel erg veel oefeningen geleerd. Als je zelf de motivatie even kwijt bent dan helpt Twenty two hem wel terug vinden.

SandraAfdelingsmanager

Voor echt goede training en het bereiken van je doelen. Dan zit je hier goed. Irmo is een hele goede trainer die vooral erg goed kan motiveren en zorgt dat je net dat beetje meer geeft waarvan je dacht dat je het niet in je had.
Deze sportschool is daarom een aanrader!

IlseJeugdbeschermer

Heerlijke mensen die je goed motiveren tijdens de training.
In 1 woord; Top!

PaulIT Specialist

Geen onzin, helder, duidelijk en motiverend.

Henriette

Grote klasse! Eén op één training, goed voedingsadvies

PeerAnimator