Sporten is voor mij altijd leuk! Of ik nu aan het hardlopen, fietsen of een leuke pot tennis speel. De sporten die ik uitvoer vind ik ook echt leuk. Dat is volgens mij ook de truc, sporten doen die je echt leuk vindt. Nu kwam er van de week een persoon bij mij langs en hij zei:”Ik sport 3x per week maar ik val maar niet af!” Hoe kan dat?
Bleek dat deze persoon 3x per week tennist, super natuurlijk. Maar dat is helaas niet genoeg, na wat doorvragen kwam ik erachter dat hij dubbel speelt. Puur voor de lol.
Ik vind het al fantastisch dat iemand 3x per week naar de tennisbaan gaat. Maar het is helaas niet genoeg om echt af te vallen. Wat moet je nu wel doen?

  • Zorg voor voldoende eetmomenten, laat de motor nooit stil vallen. Voorkom het honger gevoel.
  • Probeer als je conditionele oefeningen doet een intervaltraining te doen. Intervaltraining??? Wat is dat? Check de link onder in dit bericht en ik vertel het je graag!
  • Als je de ruimte hebt: DOE KRACHTTRAINING! Daar wordt je echt geen bodybuilder van. Het verhoogt wel je verbranding!

Ik heb het al vaker gezegd, maar zorg ervoor dat je zoveel mogelijk gaat bewegen. Pak de fiets in plaats van de auto. De trap in plaats van de lift. Hou je vast aan de volgende regel:

Minimaal 30 minuten intensief bewegen!

Wil je nu een leuke plek om te sporten? Kom eens langs bij https://thermaeson.nl  hier zit onze Personal Training Studio. Leuke tip van mij: Je kan hier al sporten vanaf €28,- per maand.

Wil je nu meer informatie over intervaltraining? Ga snel naar https://twentytwo.nl/contact

Irmo Emmaneel

Personal Trainer