Vitaliteit in uw bedrijf

Vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie. Gezonde en gelukkige medewerkers zijn betere medewerkers, omdat ze gewoonweg beter presteren. Ze hebben meer energie, zijn productiever en scherper. Daarnaast is een gezonde medewerker minder vaak ziek en daarmee bespaart u circa €2.000 euro per week (per medewerker). Het loont dus om een gezonde leefstijl van uw medewerkers te stimuleren. Zeker als u daarmee langdurig ziekte of burn-out kan voorkomen.

De vergrijzing, een krimpende arbeidsbevolking en een explosieve toename van leefstijlgerelateerde chronische ziekten vormen een bedreiging voor de economie. Gezond ondernemen, is in deze tijd bijna een vereiste om te overleven. Voordelen van een vitaliteitsprogramma zijn:

  • Lagere bedrijfskosten

  • Hogere productiviteit

  • Inzichtelijk maken vitaliteit/gezondheid medewerkers

  • Imagoverbetering

  • Programma kan op locatie worden uitgevoerd

Het is natuurlijk niet alleen een financiële afweging. Het gaat ook over maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap. Investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers is de basis voor een gezonde organisatie.

Speciaal voor bedrijven bieden we een pasklaar programma aan, wat volledig op uw team is afgestemd. We hebben de ervaring en het enthousiasme om uw werknemers Vitaal en vol Energie aan de slag te laten gaan.

Voor aanvang van het programma starten we altijd met een uitgebreide 0 meting om ook na afloop het resultaat te kunnen meten. Verder wordt elke training tot in detail bijgehouden, als werkgever krijgt u tevens maandelijks een overzicht betreffende de voortgang van de trainingen

Een gezonde medewerker is minder vaak ziek en daarmee bespaart u circa €2.000 euro per week.

 

Naast trainingen in onze Private Studio, bieden we ook teambuilding activiteiten op locatie aan.